Engedélyek beállítása

A hatékony navigáció és bizonyos funkciók működésének érdekében sütiket használunk. Az alábbiakban az egyes kategóriák alatt részletes információkat talál minden sütiről.

A "Szükséges" kategóriába sorolt sütiket a böngésző tárolja, mivel ezek elengedhetetlenül szükségesek a webhely alapvető funkcióihoz. ... 

Mindig aktív

A szükséges sütik döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.

Nincs megjeleníthető cookie.

A funkcionális sütik segítenek bizonyos funkciók végrehajtásában, például a weboldal tartalmának megosztásában a közösségi média platformokon, visszajelzések gyűjtésében és más, harmadik féltől származó funkciókban.

Nincs megjeleníthető cookie.

Analitikai sütiket használnak annak megértésére, hogy a látogatók hogyan lépnek kapcsolatba a weboldallal. Ezek a cookie-k segítséget nyújtanak a látogatók számáról, a visszafordulási arányról, a forgalmi forrásról stb.

Nincs megjeleníthető cookie.

A teljesítmény-sütiket a weboldal kulcsfontosságú teljesítménymutatóinak megértésére és elemzésére használják, amelyek hozzájárulnak a látogatók jobb felhasználói élményének biztosításához.

Nincs megjeleníthető cookie.

A hirdetési sütiket arra használják, hogy a látogatókat személyre szabott hirdetésekkel juttassák el a korábban meglátogatott oldalak alapján, és elemezzék a hirdetési kampány hatékonyságát.

Nincs megjeleníthető cookie.

ROSI

Fajta Gyártó

Felhasználási cél: Frissáru és hagyományos piacra

Érésidő: Középkésői (115-125 nap)

Hozama: Magas

Gumó alakja: Ovális

Gumó mérete: Nagy

Gumók száma: 9-11 db

Héj színe: Piros

Kelése: Normális

Szárazanyagtartalma: 22,0%

Főzési típusa: B – Kissé lisztes

Hús színe főzés utána: Világos sárga

Nyugalmi időszaka: Közepes

Érzékenysége metrobuzinra: Érzékeny

Belső zúzódásra: Nem érzékeny

Apróburgonyára való hajlam: Kissé érzékeny

Ellenállás PCN-re: Ellenálló: Ro 1,4; Érzékeny: Ro 2/3,5, Pa 2,3

Burgonyarák: Ellenálló: fysio 1, Érzékeny: fysio 2,6,18

Vírusos gumófoltosság: Ellenálló

Burgonyavész levélen: Érzékeny

Burgonyavész gumón: Ellenálló

Alternária: Kissé érzékeny

Közönséges varasodás: Ellenálló

Poros varasodás: Ellenálló

PVYn: Érzékeny

Yntn gumóellenállás: Toleráns

Részletes termesztési tanácsokért forduljon a szállítóhoz!

Additional information

Méret

35-55

Érés

Köz. korai

Héj színe

Sárga

Hús színe

Sárga

Forma

Hosszú-ovális

Főzési típus

B

Piac

FRISS PIAC

Kapcsolódó termékek