Engedélyek beállítása

A hatékony navigáció és bizonyos funkciók működésének érdekében sütiket használunk. Az alábbiakban az egyes kategóriák alatt részletes információkat talál minden sütiről.

A "Szükséges" kategóriába sorolt sütiket a böngésző tárolja, mivel ezek elengedhetetlenül szükségesek a webhely alapvető funkcióihoz. ... 

Mindig aktív

A szükséges sütik döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.

Nincs megjeleníthető cookie.

A funkcionális sütik segítenek bizonyos funkciók végrehajtásában, például a weboldal tartalmának megosztásában a közösségi média platformokon, visszajelzések gyűjtésében és más, harmadik féltől származó funkciókban.

Nincs megjeleníthető cookie.

Analitikai sütiket használnak annak megértésére, hogy a látogatók hogyan lépnek kapcsolatba a weboldallal. Ezek a cookie-k segítséget nyújtanak a látogatók számáról, a visszafordulási arányról, a forgalmi forrásról stb.

Nincs megjeleníthető cookie.

A teljesítmény-sütiket a weboldal kulcsfontosságú teljesítménymutatóinak megértésére és elemzésére használják, amelyek hozzájárulnak a látogatók jobb felhasználói élményének biztosításához.

Nincs megjeleníthető cookie.

A hirdetési sütiket arra használják, hogy a látogatókat személyre szabott hirdetésekkel juttassák el a korábban meglátogatott oldalak alapján, és elemezzék a hirdetési kampány hatékonyságát.

Nincs megjeleníthető cookie.

VOLUMIA

Fajta Gyártó

Felhasználási cél: Primőr és frissárú piacra

Érésidő: Korai (80-90 nap)

Gumó alakja: Ovális

Gumó mérete: Nagyméretűek

Héj színe: Sárga

Hús színe: Világossárga

Szemek mélysége: Közép mélyen helyezkednek el

Szárazanyagtartalma: 18.6 %

Főzési típusa: AB = kissé kemény

Főzés utáni elszíneződése: Nem színeződik el

Nyugalmi periódusa: Közepes

Fonálféreg rezisztencia: Ellenálló az Ro1,4 típussal szemben; Kicsit fogékony az Ro2,3 típusra; Fogékony az Ro5 típusra

Burgonyarák: Ellenálló az fysio 1,2 típussal szemben

Lombfitoftóra: Nagyon érzékeny

Gumófitoftóra: Ellenálló

Közönséges varasodás: Kissé érzékeny

Additional information

Méret

35-55

Érés

Közép-késő

Héj színe

Sárga

Hús színe

Krém sárga

Forma

Hosszú-ovális

Főzési típus

BC

Piac

HASÁBBURGONYA

Kapcsolódó termékek